Regler

Allmänt Survival xPlay Discord

Regler

Hej! Vad roligt att du tittat in på vår server, här nedan ser du våra trivselregler som vi har på servern för att alla ska trivas och ha det bra. För oss är det viktigt att vi alla tar ansvar för vad vi säger och vad vi gör och detta gäller alla oavsett om man har donerat till en rank eller inte. Ser du någon som inte sköter sig så kontakta en av våra moderatorer så kommer de hjälpa dig så fort de har tid.

Reglerna som du finner här nedanför gäller för xPlay delservern på xFun.

1 kap. Kaktusfarm

§ 1 Kaktusfarmer tillåts på fyra chunks per IP-adress och person.

2 kap. Scamming

§ 1 Scamming är strängt förbjudet.


3 kap. AFK-bypass

§ 1 Det är inte tillåtet att kringgå vår AFK- kick på något sätt. Detta inkluderar AFK-maskiner, AFK-hopp och dylikt. Fiskemaskiner är inte heller tillåtet

4 kap. Lån

§ 1 Som spelare är du inte berättigad till återbetalning om du lånat ut pengar med syftet att tjäna pengar på lånet (exempelvis vid tillämpad ränta, när du tar en avgift för lånet) om det visar sig att spelaren du lånat pengar till inte betalar tillbaka lånet. Detta gör det inte tillåtet för spelare att låna pengar med syftet att inte betala tillbaka lånet, spelare som lurar en annan spelare på pengar kommer fortfarande att få en bestraffning. Detta gäller lån som har givits ut efter den sextonde augusti 2019, klockan 19:05. Alla långivare som gett ut lån innan denna tidpunkt har fortfarande rätten till återbetalning.

Det kan även förekomma en del "oskrivna regler". Lyd våra personal-medlemmar så löser allt sig.